Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 18:39

Επίσκεψη κλιμακίου ευρωβουλευτών της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης στην περιοχή μας

Κλιμάκιο ευρωβουλευτών της Επιτροπής Περιφερειακής ΑνάπτυξηςΚλιμάκιο ευρωβουλευτών της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης θα επισκεφθεί την Κοζάνη αλλά και την Βόρεια Ελλάδα για να ενημερωθεί για έργα συγχρηματοδοτούμενα. Θα ενημερωθεί για το Μέτρο Θεσσαλονίκης, τα έργα αποκατάστασης της Κορώνειας, ενώ την Πέμπτη το απόγευμα θα είναι και στην Κοζάνη για να ενημέρωση για τρία έργα. Το έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ για την διαχείριση απορριμμάτων, για το έξυπνο χωριό (ΖΕΠ) και το φωτοβολταϊκό των 200 MW.

Το κλιμάκιο των ευρωβουλευτών θα είναι εννιαμελές, με 4 Έλληνικες συμμετοχές. Την κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου Ρόδη, τον κ. Γιώργο Σταυρακάκη, τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο και τον κ. Χαράλαμπο Αγγουράκη. Η επίσκεψη συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον μιας και αφορά φλέγοντα θέματα της περιοχής όπου έχουν κατά καιρούς εκφραστεί επιφυλλάξεις από διάφορους φορείς για κάποιους χειρισμούς, όπως το θέμα του έργου και της λειτουργίας της ΔΙΑΔΥΜΑ.

Μπορείτε να δείτε την σχετική ανακοίνωση της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάνοντας κλικ εδώ (αγγλικά)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 19:04