Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011 17:42

Τους Δημάρχους Κοζάνης και Εορδαίας συνάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης (video)

Τον Δημάρχο Κοζάνης συνάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης ΚουβέληςΤον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη δέχτηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, παρισταμένων των Δημοτικών Συμβούλων, το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουλίου 2011.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης εξέθεσε στον κ. Κουβέλη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλλά και τις προοπτικές που δημιουργεί ο Καλλικράτης, καθώς και το νέο ρόλο που καλείτε να παίξει στις νέες συνθήκες.

Ο κ. Μαλούτας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Κουβέλη, καθώς η Δημοκρατική Αριστερά στήριξε την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Κουβέλης με την σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κοζάνης και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την υποδοχή, ενώ τόνισε την ανάγκη της αποκέντρωσης και της ενίσχυσης του ρόλου της Αυτοδιοίκησης.

Tο πρωί της Παρασκευής, o πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης επισκέφθηκε τη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου στο Δημαρχείο Εορδαίας στην Πτολεμαϊδα.Την Δημάρχο Εορδαίας συνάντησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην τοπική αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στο γενικότερο σχεδιασμό για την ισόρροπη ανάπτυξης της χώρας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε πως «είναι αδύνατον η τοπική αυτοδιοίκηση να προωθήσει αναπτυξιακά ζητήματα, χωρίς τους αναγκαίους πόρους. Πολύ περισσότερο όταν εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστια προβλήματα από την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Η όποια θεσμική πρόβλεψη πρέπει να εξασφαλίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις, ώστε να μπορεί η αυτοδιοίκηση να κάνει το έργο της».

Από την πλευρά της η κ. Βρυζίδου δήλωσε: «είναι ιδιαίτερη τιμή για μας η παρουσία του κ. Κουβέλη εδώ, καθώς μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας, προκειμένου να τις μεταφέρει στο Κοινοβούλιο. Είμαστε η φωνή της υπαίθρου, η φωνή της αυτοδιοίκησης που αγωνιά και ζητούμε να υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη στο γενικότερο σχεδιασμό, ώστε να μην υποβαθμιστούν περιοχές της χώρας που έχουν προσφέρει τόσα πολλά, όπως η Εορδαία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε, ώστε η Πολιτεία να πάρει αποφάσεις και να ψηφίσει νόμους που θα συμβάλλουν προς την κατεύθυνση αυτή».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο Κοζάνης

{vimeo}26466145{/vimeo}