Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 18:09

Στην Κοζάνη και την Φλώρινα η Γενική Γραμματέας Δ. Γεωργακοπούλου Μπάστα


georgakopoyloyΗ Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα όπου είχε συνάντηση, με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Γ. Βαλοδήμο. Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στα Ιωάννινα και την Κοζάνη και απείλησαν κατοικημένες περιοχές ..

ζήτησε από όλους να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και εξήρε τις προσπάθειες των πυροσβεστικών υπηρεσιών που κατάφεραν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες να τις θέσουν υπό έλεγχο και στη συνέχεια να τις κατασβήσουν με τις μικρότερες δυνατές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ
Στη συνέχεια, η Γενική Γραμματέας ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις των διοικήσεων των επιχειρήσεων πραγματοποίησε επισκέψεις, στην Ε.Α.Σ Αμυνταίου και στην επιχείρηση B&T Composites Β. Τιριακίδη στη Φλώρινα, οι οποίες έχουν υπαχθεί στα κίνητρα του Αναπτυξιακού Νόμου.
Η κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα κατά την επίσκεψή της στην επιχείρηση του κ. Τιριακίδη ,διαπίστωσε ισχυρή τεχνογνωσία και τη χαρακτήρισε, «επιχείρηση ζωτικής σημασίας που δικαιώνει την κυβερνητική πολιτική για την περιφερειακή ανάπτυξη και το επιχειρείν». Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη επιχείρηση ασχολείται με το σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων από Ινοπλασμένα Σύνθετα Υλικά (FRP), τα οποία διαθέτει στην ελληνική αγορά, εξάγει σε χώρες της Ευρώπης και πρόσφατα έχει υπογράψει συμβάσεις για διάθεση στην Ινδία και τη Ν. Ζηλανδία
Ακολούθως στην Ε.Α.Σ Αμυνταίου συναντήθηκε με στελέχη της Ένωσης όπου την ενημέρωσαν για την πολλαπλή δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στα 52 χρόνια λειτουργίας της και ειδικότερα για το οινοποιείο το οποίο αποτελεί μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της Ε.Α.Σ.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας η Γενική Γραμματέας επισκέφθηκε το Δήμο Πρεσπών όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Β. Τσέπα.
Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ήταν αυτά της αξιοποίησης των λιμνοθαλασσών και των ορεινών οικισμών της περιοχής.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 18:14