Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 10:53

Καταγγέλλει για μεθοδεύσεις τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζόμενων στο Μαμάτσειο και παραιτείται απο το ΔΣ

Προ ημερών ο «Πρόεδρος» του Σωματείου Δ. Ντέντης, έφερε ένα κείμενο «ανακοίνωση» σχετικά με την αποψίλωση τ

ου Νοσοκομείου το οποίο ζήτησε να σταλεί, εκ μέρους του Σωματείου, στα τοπικά ΜΜΕ. Διαβάζοντας το κείμενο και το ύφος που ήταν γραμμένο, αποκαλώντας  «τσαντήρι» το Νοσοκομείο μας και άλλες ανακρίβειες, τον ενημέρωσα πως εγώ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ παραπέρα και αν θέλει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ να το προωθήσει όπου επιθυμεί. Τελικά σήμερα με έκπληξή μου ανακάλυψα πως ο «Πρόεδρος» έκανε την ανάρτηση στα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα φέρομαι να το συνυπογράφω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Δεδομένου ότι, η ανάρτηση έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή που κοινοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Κοζάνης οι Υπουργικές Αποφάσεις για την έγκριση πρόσληψης συνολικά είκοσι πέντε επικουρικών ιατρών φαντάζει εκτός τόπου και χρόνου η ανάρτηση «αποψίλωσης» και μόνο εκ του πονηρού μπορεί να έγινε!!

Κατόπιν όλων των ανωτέρω δηλώνω την αντίθεσή μου σε όσα αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Σωματείου μη μπορώντας να συμπορευτώ με τον εν λόγω κύριο που πράττει αυτοβούλως όπως επιθυμεί και χρησιμοποιεί το όνομά μου χωρίς να ερωτηθώ. 

Ασκαρίδου Ελένη

Εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων

Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 11:00