Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 12:03

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ: Να μην κλείσει ο ΟΤΕ στα Σέρβια Κοζάνης

Velvento_Pieria
Άλλη μία βολή προς την Ελληνική Επαρχία έρχεται από την «δημόσια» Κοινωφελή (!!) Επιχείρηση του ΟΤΕ με τη συρρίκνωση των Εμπορικών καταστημάτων της, ουσιαστικά το σταμάτημα της μέχρι τώρα άμεσης εξυπηρέτησης των πολιτών, του κύριου Τηλεπικοινωνιακού φορέα της χώρας.

Στην περιοχή μας των 15 χιλιάδων κατοίκων, σχεδιάζεται το κλείσιμο του σημείου εξυπηρέτησης στα Σέρβια, κάτι που αυτόματα σημαίνει πλημμελή παροχή Υπηρεσιών προς του πολίτες της περιοχής. Δέκα χρόνια μετά το κλείσιμο του γραφείου του ΟΤΕ στο Βελβεντό και με την ήδη δημοσιευμένη πρόθεση να κλείσει και η ΔΟΥ των Σερβίων, συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η συρρίκνωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τους κατοίκους – καταναλωτές των προϊόντων, με άμεσα παρεπόμενο αποτέλεσμα την απαξίωση της περιοχής.
Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί πρέπει με το ζόρι να συγκεντρώνονται βασικές υπηρεσίες προς τους πολίτες στην εκάστοτε πρωτεύουσα των Νομών, που έχει ως αποτέλεσμα κόστος σε χρόνο και χρήμα για τους πολίτες, ενώ κάλλιστα με το υπάρχον προσωπικό εξυπηρετούνται αμεσότερα και κυρίως πλησιέστερα στην κατοικία τους.
Επικρατεί και εδώ η «έξυπνη» λογική του κ. Ραγκούση: Κλείνουμε δήμους και υπηρεσίες για να είμαστε αρεστοί στην τρόικα, αλλά μεταφέρουμε το κόστος στους πολίτες που οφείλουν να παν πέρα-δώθε για να εξυπηρετηθούν, χάνοντας χρόνο και χρήμα. Αλήθεια αυτόν τον «ισολογισμό» κόστους και οφέλους για το κράτος και τον πολίτη ποιος πολιτικός θα αναλάβει το θάρρος να τον κάνει;
Ως «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους άλλους φορείς της κοινωνίας και θα συμμετάσχουμε σε όποιες ενέργειες και δράσεις από κοινού αποφασισθούν, ώστε όλοι μαζί συντεταγμένα, να διεκδικήσουμε την παραμονή του καταστήματος εξυπηρέτησης των Υπηρεσιών του ΟΤΕ στα Σέρβια, καθώς και άλλων Υπηρεσιών στο μέλλον.
ΟΧΙ άλλες ανοχές στη σταδιακή υποβάθμιση και απαξίωση της περιοχής που επιλέξαμε να ζούμε.
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 12:11