Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 12:33

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην Σιάτιστα


απο την επίσκεψη της Ν. Μπακογιάννη στην ΣιάτισταΤο Δημαρχείο Βοΐου στη Σιάτιστα επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στη Δυτική Μακεδονία. Την κ. Μπακογιάννη υποδέχθηκε η Δήμαρχος, Παναγιώτα Ορφανίδου, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και απλοί πολίτες. Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας

συναντησε  παλιούς γνώριμους αφού στον πρώην Δήμο Σιάτιστας είχε ανακηρυχθεί επίτιμη δημότης.
Η κ. Μπακογιάννη ενημερώθηκε από την Δήμαρχο Βοΐου για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του νέου μεγάλου Δήμου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σημειώνοντας με τη σειρά της, τη δύσκολη οικονομική κατάσταση συνολικά για την αυτοδιοίκηση.
Στη συνέχεια η κα Μπακογιάννη δοκίμασε το τοπικό λιαστό κρασί της Σιάτιστας, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση της προκάλεσε η φωτογραφία του παππού της, ο οποίος είχε μπει ως απελευθερωτής Μακεδονομάχος στη Σιάτιστα.
Λίγο πριν αναχωρήσει η κα Μπακογιάννη ξεναγήθηκε στην Παλαιοντολογική Συλλογή της Σιάτιστας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ευρήματα που φυλάσσονται στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο .

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011 12:39