Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 13:38

Σε συλλαλητήριο στην ΔΕΘ καλεί το Εργατικό κέντρο Ν. Κοζάνης


ergatiko-logoΤα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ για το ύψος και την σύνθεση των ανέργων επιβεβαιώνει με το πιο έντονο τρόπο τις εκτιμήσεις μας για τα αποτελέσματα της σκληρής περιοριστικής πολιτικής, που μόνο στην ύφεση οδηγεί.

Ταυτόχρονα η πρόσφατη αύξηση από 01/09/2011 της αύξησης του ΦΠΑ από 13% σε 23% για τα είδη εστίασης

θα επιφέρει αρνητικές συνέπειες στην οικονομική δραστηριότητα (κυρίως στις επιχειρήσεις εστίασης) που θα εκτινάξει την ανεργία σε εφιαλτικά επίπεδα.

Τον μήνα Ιούλιο με βάση τα στοιχειά του ΟΑΕΔ αυξήθηκαν οι άνεργοι σε απόλυτο αριθμό κατά 20.000 σε σχέση με τον Ιούνιο, περίοδο που οι εποχιακές εργασίες και επιχειρήσεις είναι σε πλήρη ανάπτυξη και λειτουργία.

Αυτό δείχνει το μέγεθος της ύφεσης που θα πλησιάσει φέτος το 6% παρά τις αντίθετες προβλέψεις της Κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ και της Ε.Ε. που επιμένουν στις σκληρές αποτυχημένες συνταγές των μνημονίων.

Μόνη αποτελεσματική λύση αποτελεί η ανάπτυξη, η ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Τα συνδικάτα, οι εργαζόμενοι της χώρας δεν αντέχουν άλλο.

Διαδηλώνουμε ενάντια στην αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική, στην πολιτική της ύφεσης και της ανεργίας, που οδηγεί την μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, τα λαικά στρώματα στην φτώχεια και την εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
το Σάββατο 10/9/2011στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΩΡΑ 18.00

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 13:41