Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 13:49

Τι αποκάλυψε η πρόεδρος των ξενοδόχων Μαρία Σουπιάδου για το παρασκήνιο και το περιστατικό με την χειροδικία σε βαρος του αντιδημάρχου Γρεβενών

«Όλη η φάση με την έξωση των προσφύγων από τα ξενοδοχεία των Γρεβενών ήταν μια καλοστημένη παγίδα τοπικών παραγόντων», σημείωσε μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και τον Απόστολο Λυκεσά η πρόεδρος των ξενοδόχων της περιοχής Μαρία Σοφιάδου.
Σχετικά με επιχειρήματα που θέλουν την παρουσία των προσφύγων να υποβαθμίζει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής η ίδια δήλωσε τα εξής: «Στα 9 ξενοδοχεία ήταν καλυμμένες 650 κλίνες για τους πρόσφυγες ενώ οι διαθέσιμες κλίνες είναι συνολικά στην περιοχή 2.300. Κλίνες επομένως υπήρχαν και άρα δεν ήταν ότι δεν υπήρχαν κλίνες για αυτό δεν έρχονταν ο κόσμος».
Από το 2010 μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με την ίδια, η τουριστική κίνηση των Γρεβενών είναι μηδενική και αυτό διότι απουσιάζουν βασικές υποδομές και δεν έχει γίνει καμία βελτίωση σε αυτές.
«Η παρουσία των προσφύγων ήταν λόγος να έχουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις γιατί θα είχαν γίνει ερείπια όπως θα γίνει τώρα με το κλείσιμο της δομής. Οι πρόσφυγες δεν δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα ενώ για τη λειτουργία της δομής εργαζόταν κόσμος από την περιοχή όπως τα ΚΤΕΛ, στην τοπική αγορά, ήρθαν δάσκαλοι στα σχολεία, πρόκειται για εισοδήματα για πολλές οικογένειες»
Αναφορικά με το δήθεν ξυλοδαρμό αντιδημάρχου από ξενοδόχο που επισκίασε και όλο το γεγονός της έξωσης των προσφύγων σημείωσε ότι «ο ξενοδόχος και ο αντιδήμαρχος κατέβηκαν στις εκλογές με την ίδια παράταξη. Έγινε ένας διαπληκτισμός αλλά ως εκεί. Με το επεισόδιο αυτό δεν έγινε το δημοτικό συμβούλιο και ανέτρεψε ό,τι είχαμε καταφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή δηλαδή μια υπόσχεση για παράταση της σύμβασης».
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 13:57