Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 08:50

ΤΕ Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ: "Η κυβέρνηση εμπαίζει τους μικρούς καταστηματάρχες της Κοζάνης"

Την ώρα που στους μεγάλους χώρους δουλειάς, τα σούπερ μάρκετ, τα κρούσματα σπάνε ρεκόρ, την ώρα που η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να πάρει ουσιαστικά μέτρα

για την προστασία της υγείας του λαού με μαζικά τεστ, με επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Yγείας, με μαζικές προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού, την ώρα που το Νοσοκομείο Κοζάνης, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ «στενάζουν»,  η κυβέρνηση βρίσκει τον ένοχο στην ατομική ευθύνη και στις μικρές επιχειρήσεις.

Η κατάσταση που επικρατεί στις μικρές επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου είναι σε οριακό σημείο, έχουν μείνει χωρίς εισόδημα. Με την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα στην ΠΕ Κοζάνης η κυβέρνηση επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την συντριπτική πλειοψηφία των εμπόρων της περιοχής.

Απαιτούμε τώρα από την κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να εκκινηθεί η λειτουργία των καταστημάτων. Ταυτόχρονα απαιτούμε την ενίσχυση με 1000€ για κάθε μικρό επαγγελματία που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, την θωράκιση του τομέα της υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, την επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Yγείας.

Ως ΚΚΕ βρισκόμαστε δίπλα στον αγώνα που δίνουν οι χιλιάδες μικροί επαγγελματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Απριλίου 2021 08:55