Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 11:14

Το ΠΔΜ για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του τμήματος Τηλεπικοινωνιών

panepistimio1Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, η Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. ενέκρινε την εγγραφή των αποφοίτων του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΤΕΕ, κατά την τακτική συνεδρίαση της 12ης Ιουλίου 2011.


Αφού δόθηκαν οι σχετικές διευκρινήσεις από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και την Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας «Ηλεκτρονικών Μηχανικών» υπήρξε σχετική εισήγηση και απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. σε συνέχεια της θετικής αρχικής απόφασης.
Σημειώνεται ότι, η Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας «Ηλεκτρονικών Μηχανικών» έκρινε το πρόγραµµα σπουδών, του Τμήματος το οποίο ανταποκρίνεται στις βασικές απαιτήσεις σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, προτείνοντας την εγγραφή των πτυχιούχων του Τμήματος στην Ειδικότητα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΕ.
Η Διοικούσα Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη της προσπάθειας το Τ.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ. Δημήτριο Μαυροματίδη, για τη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011 12:40