Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 21:57

Λ. Ιωαννίδης: "Αμφιλεγόμενες πρακτικές ξετυλίγονται από τον κ. Πετρόχειλο και τους συνεργάτες του τον τελευταίο καιρό στην περιοχή"

Την Πέμπτη στις 15/4/2021 επικοινώνησα με την κ. Παπαδημητριου, αρχισυντάκτρια της Εφημερίδας Πρωινός Λόγος εκφράζοντας την συμπαράσταση μου στην δικαστική διαμάχη της ίδιας και του κ. Λ. Ρήγα με τον κ. Πετροχειλο, οπως ήδη έχει πράξει σημαντικος αριθμος τοπικών πολιτικών παραγόντων, επίσης την ενημέρωσα πως είμαι στη διάθεση της προκειμένου να αξιοποιήσουν τη μαρτυρία μου στις δικαστικές υποθέσεις με τον κ. Πετρόχειλο, εφόσον κριθεί σκόπιμο.
Το γεγονός της κατάθεσης ασφαλιστικών μέτρων εναντίων της εφημερίδας Πρ. Λόγος, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από αμφιλεγόμενες πρακτικές που ξετυλίγονται από τον κ. Πετρόχειλο και τους συνεργάτες του τον τελευταίο καιρό στην πέριοχη.
Δυστυχώς όλη αυτή η πρακτική, που βρίσκει συμπαραστάτες τοπικούς αυτοδιοικητικούς αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες, απαξιώνει την περιοχή, αντιστρατεύεται το δημόσιο συμφέρον και αντίθετα με ότι διακυρήσουν ορισμένοι, δημιουργεί και πλείστα προβλήματα στην ορθολογική ανάπτυξη των ΑΠΕ, όπως είχα περιγράψει σε προηγούμενο μου άρθρο στις 22/3/2021 (Το μοντέλο ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ, δεν μπορεί να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση έργο του μέλλοντος για την ανάπτυξη των ΑΠΕ στην Ελλάδα)
Απέναντι σε αυτές τις τακτικές οφείλουμε όλοι να πάρουμε ξεκάθαρη θέση!
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 22:05