Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:46

Γ. Αμανατίδης: Υδροδότηση των επιχειρησεων πλησίον της ΒΙΠΕ Κοζάνης

Οκτώ επιχειρήσεις κατά μήκος του δρόμου Κοζάνη-Πτολεμαΐδα και κατάντι του χώρου της ΒΙΠΕ Κοζάνης, δεν υδροδοτούνται από το δίκτυο της ΔΕΥΑΚ (λόγω αναρμοδιότητας κατασκευής των έργων υποδομής από αυτήν). 

Όταν συνάντησα τους επιχειρηματίες και με ενημέρωσαν για το πρόβλημά τους αντιλήφθηκα για ακόμη μια φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα και αισθάνθηκα την ανάγκη να μεριμνήσω για την επίλυση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν. 

Μετά από δύο συναντήσεις με την ΔΕΥΑ Κοζάνης προσδιορίσαμε τον τρόπο και ζήτησα να αναλάβει πρωτοβουλία η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, παράλληλα και συμπληρωματικά με τα έργα υδροδότησης της ΒΙΠΕ Κοζάνης στην οποία εφάπτονται τα γήπεδα των επιχειρήσεων. Από κοινού με την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, προσδιορίσαμε τη μεθοδολογία και τα βήματα για να γίνει πράξη η υδροδότηση των επιχειρήσεων αυτών αυξάνοντας παράλληλα και την αξία της περιουσίας τους. 

Για όλα τα παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες ενημερώθηκαν αναλυτικά από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ κ. Θανάση Ψαθά και από μένα σε συνάντηση που είχαμε μαζί τους, την Τετάρτη 7/09/2022. 

Οι επιχειρηματίες συμφώνησαν επί όλων των θεμάτων που τέθηκαν και στο επόμενο διάστημα θα δρομολογηθούν οι αναγκαίες διαδικασίες. Ευχαριστώ τον κ. Ψαθά για τη συμβολή του που αποτυπώνει θετική βούληση και παραγωγικότητα.

Κοζάνη, 10/09/2022

Γιώργος Αμανατίδη

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 17:49