Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 17:29

Μεγάλη συγκέντρωση στην Κοζάνη για την τραγωδία των Τεμπών. (φωτο-βιντεο)

Με τα αγροτικά τους μηχανήματα μέλη του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Εορδαίας & Νότιας Λεκάνης Βεγορίτιδας απέκλεισαν συμβολικά την σιδηροδρομική γραμμή που διέρχεται μέσα από την πόλη του

Αμυνταίου, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών. Εκτός των άλλων οι οργανωτές προχώρησαν στον αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής αφού σε πλείστες περιπτώσεις όπως ανάφεραν «οι προστατευτικές μπάρες ανοίγουν την ώρα που διέρχεται το τραίνο με κίνδυνο να συμβεί κάποιο ατύχημα».

Στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση που οργάνωσαν οι φοιτητικοί Σύλλογοι της Πολυτεχνικής Σχολής του ΠΔΜ και στήριξαν με την ενεργή συμμετοχή τους, το παράρτημα της ΑΔΕΔΥ Δυτ. Μακεδονίας οι μαθητές από τα 6 Λύκεια της Κοζάνης, η ΕΛΜΕ και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι Σύλλογοι Γονέων, οικογένειες με τα παιδιά τους  και εκατοντάδες πολίτες. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που κατέληξε στο κτίριο του ΟΣΕ όπου οι φοιτητές άφησαν συμβολικά λίγα λουλούδια στις γραμμές του τραίνου. Το σύνθημα που ακούστηκε σε όλη την πορεία διαμαρτυρίας ήταν ότι το «έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Αντίστοιχες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας με έντονη την παρουσία της νεολαίας φοιτητών και έγιναν στην Καστοριά, στην Φλώρινα και στην Πτολεμαΐδα.

 

Σ. Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 07:52