Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 15:09

Ο επικεφαλής της "Κοζάνη Τόπος να Ζεις" Χ. Κουζιάκης στις κινητοποιήσεις της Καλαμιάς

Η δύναμη της μαζικής αντίδρασης των πολιτών σήμερα στην Καλαμιά αποδείχθηκε μεγαλύτερη από τη δύναμη των μηχανημάτων και της βούλησης μιας εταιρίας.
Οι εργασίες για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού πάρκου που πνίγει τον οικισμό της Καλαμιάς σταμάτησαν μετά την παρέμβαση κατοίκων του χωριού, αλληλέγγυων πολιτών και θεσμικών φορέων που διαδήλωσαν ειρηνικά για το αυτονόητο δηλαδή την δυνατότητα των κατοίκων του χωριού να συνεχίσουν να μένουν στα σπίτια τους.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί απέναντι στην κατασκευή του συγκεκριμένου φωτοβολταϊκού πάρκου που θίγει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Καλαμιάς και «πνίγει» το χωριό. Συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων και θα είναι παρούσα στο πλάι τους όποτε αυτό απαιτηθεί. Συγχρόνως καταγγέλλει την υποκριτική στάση της Δημοτικής Αρχής Μαλούτα που λειτουργεί “a la carte”, από την μία για λόγους εντυπωσιασμού δείχνει να αντιδρά ενώ από την άλλη μεριά παραχωρεί δημοτικές εκτάσεις για την κατασκευή παρόμοιων έργων σε άλλα χωριά του Δήμου Κοζάνης.
Η Καλαμιά δείχνει τον δρόμο! Απαιτείται άμεση αλλαγή των όρων αδειοδότησης ΦΒ πάρκων.
Λέμε ΝΑΙ στις ΑΠΕ.
Λέμε ΟΧΙ στην άναρχη κατασκευή τους.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 15:14