Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Μαϊος 2023 09:11

Γιώργος Αμανατίδης από την Πτολεμαΐδα - «Ζητώ να με αξιολογήσετε και να με εμπιστευθείτε»

Για συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πολίτες που τηρήθηκε και ζητά να ανανεωθεί έκανε λόγο ο Γιώργος Αμανατίδης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πτολεμαΐδα.

 «Η παραγωγή χρήσιμου έργου για τον τόπο, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις ήταν καθημερινή μου μέριμνα. Στο επίκεντρο θα είναι και πάλι οι προοπτικές της περιοχής και οι ανάγκες των συμπολιτών μου» επεσήμανε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Αμανατίδης και αφού είχε προηγηθεί αναλυτικός απολογισμός τόσο του κυβερνητικού όσο και του προσωπικού του έργου. 

O κ. Αμανατίδης εστίασε σε μία σειρά παρεμβάσεων του, μεταξύ άλλων στην θεσμοθέτηση του επιδόματος τηλεθέρμανσης, στον οδικό άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα, στη Σχολή Πυροσβεστών (έδρα, αποφοίτηση από την Πτολεμαΐδα), στις αποφάσεις για τους Δασικούς Συνεταιρισμού και τη διάθεση καυσόξυλων την χρηματοδότηση των αθλητικών σωματείων, την πρόσληψη συγγενικού προσώπου λόγω θανατηφόρου ατυχήματος εργαζομένου σε εργολάβο σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, στην αγροτική ανάπτυξη στη συμμετοχή του ΤΟΕΒ σε ενεργειακή κοινότητα για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων.