Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011 16:07

Οι κορδέλες κόπηκαν αλλά είναι αμφίβολη η λειτουργία του Ειρηνοδικείου στα Σέρβια

Την διαβεβαίο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος με τον δήμαρχο Β. Κωσταντόπουλοωση του υπserviaeirinodikουργού Δικαιοσύνης ότι δεν θα κλείσει το Ειρηνοδικείο Σερβίων ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος κατά την διάρκεια των εγκαινίων του νέου Ειρηνοδικείου στα Σέρβια. Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι εάν χρειαστεί θα ξαναθέσει το θέμα στον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία του Ειρηνοδικείου στην περιοχή.

Ο Φ. Πετσάλνικος προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να κατευνάσει τις ανησυχίες τόσο του δημάfaraggipetsal-kvstanρχου Β. Κωσταντόπουλου όσο και των Πολιτών ότι μπορεί να σταματήσει η λειτουργία του Ειρηνοδικείου.

 

Για την ιστορία το έργο ξεκίνησε το 2003 με πρωτοβουλία του Φ. Πετσάλνικου όταν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης και εγκαινιάστηκε σήμερα από τον ίδιο χωρίς όμως να είναι εξασφαλισμένη η αυριανή του λειτουργία.

Μάλιστα ο δήμαρχος Β. Κωσταντόπουλος αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο πρότεινε μέρος των λειτουργικών εξόδων του κτιρίου να αναλάβει η δημοτική αρχή. Την απουσία εκπροσώπων του υπουργείου Δικαιοσύνης από την τελετή των εγκαινίων επισήμανε ο πρόεδρος του δικηγορικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης κ. Β. Τσιότσιας. Σημείωσε ότι ''θα έπρεπε να είναι παρόντες οι του υπουργείου δικαιοσύνης στην παράδοση του Ειρηνοδικείου και όχι μόνο ο πρόεδρος της Βουλής, γιατί έτσι δίνεται η εντύπωση περισσότερο στην τελετή και όχι στην ουσία που είναι η λειτουργία του Ειρηνοδικείου. Ο πρόεδρος της βουλής επισκέφθηκε το Δημαρχείο και περιηγήθηκε στο Κάστρο Σερβίων.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011 09:45