Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 18:43

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο χώρο του ΟΣΕ Κοζάνης

Το πολιτιστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων άνοιξαν σε ρυθμούς του rock το μαθητικό συγκρότημα Rozzars. 

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η Τίνα Κουζιακη υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης με την Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. 

Η βραδιά άνοιξε με χιπ χοπ συναυλίες από τους Urban Pulse και τους  Tiny Jackal and the Yellow Mary  και ολοκληρώθηκε με λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι από τους Κωνσταντίνο Αντάρα, Θανάση Δήμου, Στάθη Μουφτόγλου και Παναγιώτη Κυριαζίδη. 

Στον χώρο λειτούργησε με επιτυχία ο παιδοτοπος με την συμμετοχή πολλών μικρών φίλων του κοκκινου αερόστατου. Ταυτόχρονα πληθος κόσμου πέρασε και από το βιβλιοπωλείο της σύγχρονής εποχής αλλά και από το Μαθητικό στέκι το οποίο είχε ειδική αφιέρωση - έκθεση προς τιμήν του Παύλου Φύσσα στα 10 χρόνια από την δολοφονία του από τους φασιστές της Χρυσής Αυγής.

Η βραδιά έκλεισε ανανεώνοντας το ραντεβού για σήμερα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με την Ελένη Μπέλλου , μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ.

- Αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Απόστολο Καλδάρα, από το συγκρότημα του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη

- Λαικό γλέντι με την Κοζανίτικη Φανφάρα.

Παράλληλα στον χώρο του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή θα λειτουργήσουν τα εξής στέκια:

- Μαθητικό Στέκι με Workshop Φτιάξε το δικό σου Stencil

- Φοιτητικό Στέκι με συζήτηση από τους προέδρους των Φοιτητικών Συλλόγων των Τμημάτων της Κοζάνης με τίτλο: “Οταν δυναμώνει η φωνή των φοιτητών, τρομάζουν! Παλεύουμε οργανωμένα μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους για σπουδές με ζωή και δικαιώματα!”