Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 13:54

Με προβλήματα η τροφοδοσία της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης. Σε ποιες οδούς υπάρχουν διαρροές

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ)  ενημερώνει τους καταναλωτές της ότι άρχισε η τροφοδοσία του συστήματος της

τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια από τη Μονάδα 5 του ΑΗΣ/ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου και ξεκίνησε πάλι η λειτουργία της.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες οδοί της πόλης όπου δεν λειτουργεί, προσωρινά, λόγω της ύπαρξης διαρροών, τις οποίες η ΔΕΥΑΚ φροντίζει ήδη να αποκαταστήσει. 

Συγκεκριμένα, δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση στις οδούς:

  • Καπετάν Άγρα, Παπασιώπη, Γράμμου και Μεταμορφώσεως, στην περιοχή της Νομαρχίας. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο. 
  • Αμυγδαλέων, Δερβενακίων, Μακεδονίας, Καπ. Περιστέρα, Νικοπόλεως, Εφέσσου, Έλλης, Μιχαήλ Άγγελου, Νικ. Φωκά, Βασιλικής, Ασημοχωρίου, Β. Ηπείρου, Πύρρου , Σαράντα Εκκλησιών, Τσαρούχη και Ιανού, στην περιοχή Ηπειρώτικα. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι αύριο. 
  • Ολύμπου από Αρχελάου και πάνω, Αρχελάου, Ζήση Σωτηρίου, Πολυζούλη, Ιερολοχιτών, Αθηνάς, Ν. Δελιαλή και Λιούφη, συην περιοχή της Πλατείας Λασσάνη. Η εκτίμηση είναι πως θα έχει αποκατασταθεί μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Από την ΔΕΥΑΚ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 13:57