Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 08:58

Κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

kyriakidisΒροντερό παρών έδωσαν οι επιχειρηματίες που απαρτίζουν τον συνδυασμό «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην πρώτη συγκέντρωσή τους στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.
Ο νέος συνδυασμός που θα διεκδικήσει την διοίκηση του Επιμελητηρίου Ν. Κοζάνης , με επικεφαλή τον Κώστα Κυριακίδη, έθεσε τους στόχους και τις προτεραιότητες για ένα νέο και δραστήριο ΕΒΕ που:
1)Να εξασφαλίζει την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων των επαγγελματιών

2)Να παρέχει επιτέλους χρήσιμες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε κάθε μέλος
3)Να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ όσα μας ανήκουν σε όλα τα επίπεδα
Στη συνάντηση παρουσιάστηκε το ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΡΑΣΗΣ με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία – επαγγελματία.
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική υπήρξε η γόνιμη και γεμάτη δυναμισμό διαδικασία κατά την οποία όλα τα μέλη εξέφρασαν τις προτάσεις τους και την αγωνία για το μέλλον αποδεικνύοντας ότι έχουν τεθεί οι βάσεις για μια νέα πορεία με βασικό συστατικό τη συμμετοχή όλων.
«Τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο αν αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι» ήταν η κοινή διαπίστωση και ταυτόχρονα δέσμευση όλων των παρευρισκομένων.
Η εκδήλωση έκλεισε με τοποθέτηση του υποψήφιου προέδρου του ΕΒΕ Κυριακίδη Κώστα ο οποίος από την πλευρά του στάθηκε στη μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή των μελών από όλους τους κλάδους γεγονός που καταδεικνύει τη διάθεση όλων να αναλάβουν ευθύνες αλλάζοντας το τοπίο της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Παράλληλα έστειλε το μήνυμα για μαζική, πολύπλευρη και χωρίς εξαρτήσεις συμμετοχή και ενίσχυση του συνδυασμού «καθώς στον αγώνα για την επιβίωση και την αλλαγή δεν περισσεύει κανένας μας»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 09:01