Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 13:14

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Κοζάνης για το θέμα της αναστολής των τακτικών Χειρουργείων

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κοζάνης με ανακοίνωση του προσπαθεί να διαψεύσει το γεγονός της μη πραγματοποίησης

τακτικών Χειρουργείων λόγω έλλειψης Αναισθησιολόγου, που θέσαμε με δημοσιευμά μας. Ο διοικητής κ. Σιόλος λέει οτι δεν υπάρχει απόφαση του νοσοκομείου για αναστολή των Χειρουργείων αλλά δεν λέει πως θα γίνουν τα τακτικά χειρουργεία οταν οι δύο Αναισθησιολόγοι λογω προγράμματος εφημεριακής απασχόλησης, 15 ημέρες εφημερίας έκαστος σε ΜΕΘ και εκτακτα περιστατικά (ΤΕΠ και νοσοκομείο) δεν θα εισέρχονται στις αίθουσες των τακτικών Χειρουργείων; Επίσης, ενω έχουμε 8 Φεβρουαρίου δεν έχει πραγματοποιηθεί κανενα τακτικό χειρουργείο απο τις αρχές του μηνα κι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα πραγματοποιηθεί ουτε το επόμενο διάστημα εαν δεν βρεθει λύση στο πρόβλημα. (Σπύρος Κουταβας-vetonews.gr) 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει σχετικά με ανακριβή δημοσιεύματα περί «Αναστολής όλων των τακτικών χειρουργείων λόγω έλλειψης Αναισθησιολόγου …..»

         Σας γνωρίζουμε ότι, δεν έχει εκδοθεί καμία απόφαση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου  που αφορά τη μη πραγματοποιήσει τακτικών χειρουργείων του Νοσοκομείου. Η λίστα χειρουργείου του Νοσοκομείου για τον μήνα Φεβρουάριο 2024 ανέρχεται σε 26 προγραμματισμένες επεμβάσεις. Δεν υπάρχουν εφημεριακά κενά, ως εκ τούτου δεν ευσταθεί η έλλειψη εξυπηρέτησης των πολιτών.



                                                                                            Από τη Διοίκηση

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:05