Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 08:59

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ καταγγέλλει οτι υπάρχουν ανασφάλιστα οχήματα της Περιφέρειας

Η ανακοινωση

Στην Περιφερειακή Επιτροπή της Δευτέρας 11 του Μάρτη, ο εκπρόσωπός μας, κος Γιώργος Χριστοφορίδης,

έθεσε ένα ερώτημα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής, για το αν τα 35 οχήματα της Π.Ε. Κοζάνης είναι ασφαλισμένα. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε δεν πήραμε ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα μας. Ωστόσο από την τοποθέτηση της Υπηρεσίας, αλλά και από τα μισόλογα του Προέδρου της Επιτροπής, η αρχική ανησυχία μας επιβεβαιώθηκε και τα ερωτήματα πολλαπλασιάστηκαν.

Η μη ασφάλιση των Οχημάτων, πέρα από Νομοθετική υποχρέωση, εγκυμονεί κινδύνους για τους Πολίτες, καθώς σε περιπτώσεις επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τα Οχήματα, είτε μένουν ακινητοποιημένα, είτε, αν κινηθούν, επισύρουν ποινές για υπαλλήλους και επιπτώσεις για τους πολίτες σε περίπτωση ατυχήματος.  

Το θέμα, ως οφείλαμε, το φέραμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να συζητηθεί και να απαντηθούν τα ερωτήματά μας. Το αίτημα μας στήριξαν οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης σύσσωμες.

Δυστυχώς, για ένα θέμα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο για την ασφάλεια των πολιτών, το οποίο ζήτησαν να συζητηθεί όλες οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, εισπράξαμε απαράδεκτο εμπαιγμό και κοροϊδία, από την συμπεριφορά τόσο του Περιφερειάρχη, όσο και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Γιατί πώς μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, ότι ενώ ο Περιφερειάρχης επίσης ζήτησε από τον Πρόεδρο, το θέμα να συζητηθεί, η παράταξη του ψήφισε αρνητικά στην εισήγηση του Περιφερειάρχη και τελικά ο Πρόεδρος, αρνήθηκε το θέμα να συζητηθεί;

Με βάση τα παραπάνω και θέλοντας να καταδείξουμε ότι ο εμπαιγμός, απέναντι σε τόσο σοβαρά θέματα, όπως αυτό των Ανασφάλιστων Οχημάτων, δεν είναι ανεκτός, αποχωρίσαμε όλες οι Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

 

Γραφείο Τύπου 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 09:01