Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:02

Δήλωση της Βασιλικής Γκάσταρη υποψήφιας Ευρωβουλευτή στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Από την ίδρυση της η Ευρωπαϊκή Ένωση, με όλες τις αλλαγές που υπέστη έως σήμερα, αποτελούσε το όραμα των λαών της Ευρώπης για μια κοινότητα ευημερίας, δικαίου, αδελφοσύνης των λαών και ειρήνης. Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε φορέα ελεύθερης διακίνησης ιδεών, αγαθών και ανθρώπων.
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε δυστυχώς, μια ακροδεξιά στροφή στην ΕΕ που οδηγεί σε τελείως διαφορετική πορεία από το αρχικό όραμα. Παρόλα αυτά η ΕΕ παραμένει εγγυητής για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδιαίτερα των μειονοτήτων, των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ+ και των αδυνάτων εν γένει.
Η Δυτική Μακεδονία έχει υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού στη χώρα, 10.1% σε σχέση με το 2011, με το Βόιο και τα Σέρβια να δέχονται τις μεγαλύτερες μειώσεις (μέχρι και 18%). Και όλα αυτά πριν τη βίαιη απολιγνιτοποίηση που ζούμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις προσεχείς Ευρωπαϊκές Εκλογές και ακολουθεί πρωτοπόρα διαδικασία για την επιλογή των υποψηφίων Ευρωβουλευτών απευθυνόμενος τόσο στα μέλη όσο και στους φίλους του κόμματος που θα έχουν και τον τελικό λόγο.
Δηλώνω λοιπόν παρούσα σε αυτή την προκριματική διαδικασία. Οι περισσότεροι με γνωρίζετε ως υποψήφια Βουλευτή στην ΠΕ Κοζάνης αλλά και μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα ως ιατρός του ΕΣΥ στο ΓΝ Κοζάνης.
Και θα ρωτήσει κανείς γιατί να ψηφίσει εμένα και όχι κάποιον πιο αναγνωρίσιμο; Σε αυτό δεν έχω βέβαια αποστομωτική απάντηση αλλά μπορώ να πω μόνο αυτό: Το κύριο χαρακτηριστικό μου, όπως η ίδια το βλέπω, είναι η εργατικότητά και προσαρμοστικότητα μου. Δεν με κουράζει ούτε με φοβίζει η δουλειά. Επέστρεψα από το εξωτερικό κι εργαζόμενη στο ΕΣΥ, πέρα από τις συμβατικές μου υποχρεώσεις, ανέπτυξα το κομμάτι της Ογκολογικής Αιματολογίας για τη Δυτική Μακεδονία. Ταυτόχρονα, με το σύζυγο και όντες και οι δύο εργαζόμενοι πλήρους ωραρίου μεγαλώσαμε τρίδυμα αγόρια και σήμερα τα καμαρώνουμε.
Ζητώ λοιπόν τη στήριξη σας ώστε να μπορέσω να υπηρετήσω την Ευρώπη των ονείρων μας και του μέλλοντος των παιδιών μας.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 16:04