Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:55

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ και τους Διοικητές των Νοσοκομείων

Ευρεία σύσκεψη για τις δομές Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής

Περιφέρειας  Ελλάδας (ΥΠΕ) Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τους Διοικητές των νοσοκομείων των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Τάσος Φούντογλου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ευθαλία Ράνδου Διευθύντρια της Παθολογικής κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας της Περιφέρειας με την 3η ΥΠΕ και  τα νοσοκομεία της περιοχής ώστε να αποτυπωθούν οι υφιστάμενες ανάγκες και να συνδιαμορφωθεί ένα πλαίσιο κοινής στρατηγικής για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των νοσοκομείων, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. 

Συζητήθηκε η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των κτιριακών υποδομών αλλά και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας και αποφασίστηκε η διερεύνηση ένταξης της  χρηματοδότησής τους σε χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να γίνει ουσιαστική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ευχαρίστησε τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ τονίζοντας πως  «Η συμπληρωματικότητα πολιτικών επενδύσεων και προγραμμάτων αποτελεί τη χρυσή συνταγή της επιτυχίας για την οποία και προσπαθούμε μεθοδικά.»

γραφείο τύπου περιφερειας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 15:57