Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 19:11

Ο συνταξιούχος Γιατρός Αθ. Δερμιτζάκης προσλήφθηκε ως γιατρός εργασίας στην περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Τη συνεργασία της με τον γιατρό εργασίας Αθανάσιο Δερμιτζάκη ξεκινά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών και πρόληψης, για την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στο κτίριο της ΖΕΠ. 

Ο γιατρός εργασίας  αποτελεί το θεσμικό όργανο που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την επίβλεψη της υγείας των εργαζομένων με συμβουλευτικές αρμοδιότητες σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για τη σωματική και ψυχική υγεία τους.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης «με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε όλες τις  συνθήκες που απαιτούνται, προκειμένου οι εργαζόμενοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και να  αισθάνονται ότι έχουν ένα πλέγμα ασφάλειας  που εμείς τους το κατοχυρώνουμε»

Ο κ. Δερμιτζάκης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που πρόκειται να έχει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προς όφελος των εργαζομένων.