Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 16:48

Στα χωριά του Τσιαρτσιαμπά Όλγα Μαρκογιαννάκη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής επισκέφτηκε χωριά της περιοχής Τσιαρτσιαμπά και έφτασε μέχρι το Βελβεντό όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο  Μανώλη Στεργίου, από τον οποίο ενημερώθηκε

για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο, αλλά και με παραγωγούς, επαγγελματίες και διάφορους πολίτες τους οποίους άκουσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συζήτησε μαζί τους στο πως μπορεί ένα μέλος του Ευρωκοινοβουλίου να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας τους. 

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη αναφερόμενη στα όσα πρέπει να γίνουν στον τόπο μας τόνισε, μεταξύ άλλων, και ότι  «Η αποφασιστική στήριξη του πρωτογενή τομέα της περιοχής μας μέσα από τα διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα, μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο που θα απαρτίζεται από μελετημένες και ολοκληρωμένες προτάσεις. 

Εδώ και χρόνια, χάσαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, ευκαιρίες που θα μας βοηθούσαν να πετύχουμε καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, να αυξήσουμε το εισόδημα της περιοχής, να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να μένουν στον τόπο μας οι νέοι άνθρωποι. 

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να εμπιστευτούμε τις δικές μας δυνάμεις και να κάνουμε τη φωνή μας να ακουστεί καθαρά στις Βρυξέλλες, έτσι ώστε να κερδίσουμε όσα πραγματικά δικαιούμαστε». 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 16:50