Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 11:04

Portal για τα Δικαιώματα των ΑΜΕΑ στη Διαδικτυακή Πύλη της Περιφέρειας

Ένα νέο Portal  που αφορά στα  Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία φιλοξενείται στη Διαδικτυακή Πύλη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το Portal  το οποίο υπάγεται στη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στοχεύει στην προάσπιση των δικαιωμάτων και την ενίσχυση των ευκαιριών για άτομα με αναπηρίες, ενώ αποτελεί Σημείο Αναφοράς για την παρακολούθηση εφαρμογής της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες.

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία του Portal υλοποιήθηκε από το Αυτοτελές Γραφείο για τα δικαιώματα των ΑμεΑ της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας (Έδρας) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και την υποστήριξη του Τμήματος Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.

Μέσα από αυτό τα Άτομα με Αναπηρία θα έχουν τη δυνατότητα να  ενημερώνονται για τομείς που αφορούν στην εκπαίδευση, στην υγεία, αλλά και σε δράσεις που αφορούν στην προώθηση θεμάτων σχετικά με την αναπηρία.

 Η διεύθυνση του Portal  είναι: https://amea.pdm.gov.gr/ 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 11:07