Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 11:53

Κοζάνη: Εκδηλώσεις του ΚΚΕ ενοψει των ευρωεκλογών

Στην σύσκεψη μίλησε η Κουζιάκη Τίνα υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Αρχικά αναφέρθηκε στην αιτία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει 

ο κάτοικος της Άνω Κώμης, την ΚΑΠ, που ξεκληρίζει τους αγρότες, την «πράσινη» μετάβαση, που έχει εκτινάξει την ενεργειακή φτώχια, την ανεργία, που αναγκάζει τη νέα γενιά να μεταναστευσει κ.α. Ανέδειξε την κοινή μήτρα των προβλημάτων, που είναι η στρατηγική της Ε.Ε. για στήριξη  των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, που θυσιάζει τις εργατικές –λαικές ανάγκες. Αυτή την στρατηγική συνδιαμόρφωσαν ,υπηρέτησαν και υπηρετούν σε όλα τα επίπεδα,  όλα τα κόμματα Ν.Δ , ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελ. Λύση. Κατέληξε ότι:

«Πρέπει στις 9 του Ιούνη να σταλεί μήνυμα στην ΕΕ των λόμπι, των ομίλων και του κεφαλαίου, αλλά και στα κόμματά της, ότι εδώ, δυναμώνει η άλλη Ευρώπη, η Ευρώπη των λαών που αγωνίζονται, η Ευρώπη των εργαζόμενων, των αγροτών που μοχθούν, η Ευρώπη των λαών που συντονίζουν το βηματισμό τους. Μπορούμε και πρέπει να ψηλώσουμε πολύ περισσότερο το ΚΚΕ και στη μάχη των ευρωεκλογών.Να βρει μαχητική και ελπιδοφόρα διέξοδο η αγωνία και η οργή που υπάρχει στο λαό μας, από τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ, που υλοποιείται κατά γράμμα από την κυβέρνηση, τη σημερινή αλλά και όσες πέρασαν».

Στα πλαίσια του πολιτικού ανοίγματος το Σάββατο 1/6, το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης οργανώθηκε πλατιά εξόρμηση των οργανώσεων του ΚΚΕ με τον Ριζοσπάστη. Μέλη και στελέχη του Κόμματος μοίρασαν υλικό και συζήτησαν με εργαζόμενους, νεολαία, συνταξιούχους κ.α. Μετέφεραν το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 9ης Ιουνη ,προπαγανδίζοντας ταυτόχρονα την μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που θα γίνει την Δευτέρα στις 8μ.μ. , στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης,όπου θα μιλήσουν οι: Θεανώ Καπέτη μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και η Τίνα Κουζιάκη .

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 11:56