Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 15:45

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Δράση αφιερωμένη στον Χαράλαμπο (Λάκη) Κυρικλίδη

Πρωινό της Πέμπτης 30 Μάϊου 2024 και στο φιλόξενο στέκι μας υποδεχτήκαμε τον Παπαβασίλη, εφημέριο στο Αγναντερό Καρδίτσας.

Γνώριμος τόπος, από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, το Αγναντερό και μετά τις καταστρεπτικές πλημμύρες, βρισκόμαστε, με επαναλαμβανόμενες δράσεις κοντά στις ανάγκες του σήμερα, για το καθημερινό συσσίτιο 75 συνανθρώπων που πραγματοποιείται με την αδιάλειπτη φροντίδα του Παπαβασίλη.

Του παραδώσαμε τρόφιμα μακράς διάρκειας από το κοινωνικό μας παντοπωλείο καθώς και είδη καθαριότητας, με τον Παπαβασίλη για άλλη μια φορά να εκφράζει τις ευχαριστίες του και τις ολόθερμες ευχές του για υγεία και ευημερία σε όλες τις Κοζανίτισες και σε όλους τους Κοζανίτες.

Τον αποχαιρετήσαμε με την υπόσχεση να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας για όσο ακόμη χρειαστεί.

Αφιερώνουμε την δράση μας αυτή, στη μνήμη του εκπαιδευτικού Χαράλαμπου (Λάκη) Κυρικλίδη που απρόσμενα και άδικα, πρόσφατα και επώδυνα οικείοι, συγγενείς και πολλοί φίλοι αποχωριστήκαμε.

Συνδετικός κρίκος στην αλληλέγγυα αλυσίδα που τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε, θα παραμείνει σημαντικός και αξέχαστος, για την παιδαγωγική και επιστημονική του δεινότητα, τη ανθρωποκεντρική του προσέγγιση στα πράγματα, για την απαράμιλλη μεγαλοσύνη της ψυχής του που έγινε απαντοχή για όσους συναντήθηκαν μαζί του και τη χρειάστηκαν.

Σημαντική η επίγεια διαδρομή του, σημαντικό και φωτεινό το συμπαντικό του, αιώνιο παρών.

Το Δ.Σ.