Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 10:44

ΔΑΚΕ- ΠΑΣΚΕ συμφώνησαν στον αποκλεισμό του ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Α/βαθμιας Εκπ/σης Κοζάνης.

Καταγγελία για Διπλοπαραταξιακή Συγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Α/βαθμιας Εκπ/σης Κοζάνης.

Συνάδελφοι-Συναδέλφισσες,

Στο ίδιο έργο θεατές…. 

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε και να καταγγείλουμε την απόλυτη συμφωνία των δύο παρατάξεων ΔΗΣΥ-ΔΑΚΕ για την συγκρότηση του Δ.Σ του συλλόγου μας που μας θύμισαν εποχές αλήστου μνήμης.

Πάγιο αίτημα των συναδέλφων είναι να γίνεται αντιπροσωπευτικό διαπαραταξιακό το προεδρείο έτσι ώστε να υπάρχει η ευθύνη όλων των παρατάξεων στα τεκταινόμενα και τα προβλήματα που ταλανίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα. Ζητήσαμε ως παράταξη του ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες όπως γίνονταν διαχρονικά και να εκλεγεί ένα διαπαραταξιακό προεδρείο. Το αίτημα μας απορρίφθηκε με συμφωνία των άνω παρατάξεων. Τώρα που χρειαζόμαστε ένα αρραγές μέτωπο ως προς τις πολιτικές του Υπουργείου Παιδείας κάποιοι θέλησαν με τη στάση τους να το μποϋκοτάρουν.

Υλοποιώντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των πολιτικών τους φορέων ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ & ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ οδηγούν το κίνημα σε τροχιά σύγκρουσης και όχι σύγκλισης όπως επιθυμούν οι συνάδελφοι. Πιστεύουμε ότι τα ίδια τα γεγονότα θα μας δικαιώσουν για το άτοπο της απόφασης των δύο παρατάξεων ΔΗΣΥ-ΔΑΚΕ.

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε κάθε δίκαιο αίτημα που πέφτει στην αντίληψή μας για ένα ποιοτικό Δημοκρατικό Δημόσιο Σχολείο.

Ο Εκπρόσωπος της Παράταξης στο Δ.Σ.

Κυριακόπουλος Χρήστος

Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών Αγωνιστικών, Προοδευτικών και Ενωτικών Κινήσεων Π.Ε. Κοζάνης

ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΓΩΝΑΣ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ