Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 14:55

Απάντηση των εκπροσώπων τουΤΑΠ ΔΕΗ στο σωματείο ''Ενωση''

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε ένα δελτίο τύπου, το οποίο αν δεν είχε στόχο να σπιλώσει ή να ¨απαλλάξει¨ από τις ευθύνες τους εκτελεστικά

συνδικαλιστικά όργανα δηλαδή σωματεία – Ομοσπονδία, τότε σίγουρα είχε στόχο να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι σαν συνδικάτο «κάτι κάναμε» και επειδή κατά καιρούς έχετε αναφερθεί σε παραιτήσεις των εκπροσώπων, σημειώνουμε ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει εύκολα από την εκτελεστική εξουσία του Συνδικάτου από την οποία και εντελλόμεθα.
Όμως, το να εκδίδει ένα δελτίο τύπου ένα συνδικάτο το οποίο εκπροσωπείται στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με κορυφαίο στέλεχός του και να λέει άσχετα πράγματα, αποδεικνύει πως δεν γνωρίζει καν τη λειτουργία του ασφαλιστικού του φορέα και τι ακριβώς είναι το ειδικό κεφάλαιο στο οποίο και κάνετε ιδιαίτερη αναφορά.
Εκτός από το ότι είναι ανήθικο επικοινωνιακά και επικίνδυνο για την όποια διεκδίκηση, ένα τέτοιο άσχετο κείμενο, πολύ απλά σας προσβάλει.
Οργισμένοι για όλα όσα προαναφέρουμε, έχουμε την υποχρέωση να σας καταγγείλουμε διότι ένα προεδρείο Συνδικάτου, όφειλε, αφού δεν μπορεί με αγώνες να στηρίξει τον Ασφαλιστικό του Φορέα, τουλάχιστον να γνωρίζει την δομή του.
Με λύπη είδαμε τα ονόματα μας να καταγγέλλονται αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να αντισταθούμε και θα το πράτταμε ακόμα και αν αυτό απαιτούσε την παραίτησή μας.
Δυστυχείς απληροφόρητοι ή συνειδητά παραπληροφοριολόγοι συνάδελφοι, σας πρόλαβε η κυβέρνηση με τον υπουργό της και έδιωξε τον έναν εκπρόσωπο με νόμο από τον Ιούλιο αλλάζοντας την ισορροπία του ΤΑΠ- ΔΕΗ χωρίς καμιά αντίδραση. Αυτό το γνωρίζει ο εκπρόσωπος σας στη ΓΕΝΟΠ όπως και όλη η Ομοσπονδία, εκτός φυσικά από εσάς τους θεαματικούς και τσιτάτους συνδικαλιστές από ότι φαίνεται.
Ο εκπρόσωπος σας στην ΓΕΝΟΠ γνωρίζει την αλληλογραφία και την ενημέρωση από τον πρόεδρο της επιτροπής ΕΣΣΕ 2008 συν. Προσκυνητόπουλο Αριστείδη τα τρία τελευταία χρόνια της λειτουργίας μας.
Υ.Γ. Το ειδικό κεφάλαιο του πρώην ΟΑΠ μοιράστηκε (με τον νόμο 3655) με τον εξής τρόπο: 76% στο ΤΑΠ που είναι η κύρια σύνταξη και δεν μπορεί να δοθεί στο ΤΑΥΤΕΚΩ δηλαδή στα φάρμακα και το υπόλοιπο 24% στην επικουρική δηλαδή στο ΤΑΥΤΕΚΩ. Σε περίπτωση που χρειαστείτε πρόσθετη ενημέρωση φυσικά και είμαστε στη διάθεσή σας αν και αυτό είναι κάτι που δεν μας το ζητήσατε ποτέ ως τώρα

 

 

Με τιμή πρώην εκπρόσωποι ασφαλισμένων ΤΑΠ ΔΕΗ
Προσκυνητόπουλος Αρης   Βασιλειάδης Νίκος

Κοινοποίηση: ΓΕΝΟΠ
ΠΟΣ-ΔΕΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ -ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 21:39