Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 11:34

Συμμετοχή του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα στην 2η Ελληνογερμανική συνάντηση της Έκθεση "Polis"

malouPOLISΣτην 2η Ελληνογερμανική Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Έκθεσης POLIS, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας.
Ο Δήμαρχος Κοζάνης συμμετείχε στον θεματικό κύκλο «Σύγχρονη Διοίκηση»,

στο πλαίσιο των ομιλιών και των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν στην 2η ελληνογερμανική συνάντηση, για την ενίσχυση της πολιτικής σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, επέκταση της συνεργασίας και καταπολέμηση της κρίσης.
Στον ίδιο θεματικό κύκλο, συμμετείχαν ο κ. Herman-Josef Pelgrim Δήμαρχος του Schwabisch Hall, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης, ο κ. Henning Kreibohm, μέλος του συμβουλίου Ελέγχου Ισχύος Κανόνων Δικαίου ("Normenkontrollrat"), ο κ. Ιωάννης Καργιώτης, Γενικός Γραμματέας Δήμου Τρικκαίων, καθώς και η κ. Daniela Funke, ειδική για τον σχεδιασμό διοικητικών μεταρρυθμίσεων και ενσωμάτωσης, Γερμανική Εταιρία για την Διεθνή Συνεργασία (GIZ GmbH).
Συναντήσεις με ευκαιρίες για αναπτυξιακές συνεργασίες είχαν όλοι οι συμμετέχοντες, που αυτή τη φορά δεν ήταν μονάχα
εκπρόσωποι επιχειρήσεων και συνδέσμων, αλλά και αιρετοί, και συγκεκριμένα γενικοί γραμματείς των αποκεντρωμένων διοικήσεων, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι.
Επίσης, προσκεκλημένοι ήταν και υπάλληλοι καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό όλων των διοικητικών βαθμίδων, εκπρόσωποι ελληνογερμανικών συλλόγων φιλίας, μη κυβερνητικών οργανώσεων, ανώτατων εκπαιδευτικών  ιδρυμάτων, ελληνικών κοινοτήτων στη Γερμανία, καθώς επίσης και γερμανικών ομάδων στην Ελλάδα.
Στόχος της 1ης ελληνογερμανικής συνάντησης ήταν να βρεθούν μαζί οι πολίτες, οι σύλλογοι και τα ιδρύματα που δραστηριοποιούνται και στις δύο χώρες για τις ελληνογερμανικές σχέσεις, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα, ώστε να συνδυάσουν και να συντονίσουν τις δραστηριότητές τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 19:19