Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011 16:38

Ο Υπάτιος Ασμανίδης στο ΕΒΕ με τον συνδυασμό ''Νέο Επιμελητήριο ανοικτό για όλους''

Υπάτιος Ασμανίδης : Συμμετέχω - Προσπαθώ
Αγαπητοί συνάδελφοι, είναι μάλλον περιττή η αναφορά μου στις τραγικές οικονομικοκοινωνικές συγκυρίες που μαστίζουν ολόκληρη τη χώρα καθώς καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλο και περισσότερα εμπόδια

και προκλήσεις σε μια τόσο ευάλωτη και ασταθή πολιτεία. Δεν σας κρύβω την απειρία μου στον θεσμό του Επιμελητηρίου αλλά και στην αποστολή του. Δεν θα σας κρύψω όμως ούτε την διάθεση μου να προσπαθήσω μαζί με όλη την ομάδα του συνδυασμού "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό Για Όλους". Μια ομάδα με νέο αίμα και ιδέες και μια ενέργεια που σίγουρα θα αναδείξει τις δυνατότητες του Ε.Β.Ε και θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες ουσιαστικά.
Η ενημέρωση είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση και για κάθε επιχειρηματία Νέες πρακτικές, τεχνολογίες, διαδικασίες, τεχνογνωσία, εξειδικεύσεις προσδίδουν κύρος, σιγουριά και σταθερότητα σε οποιαδήποτε επιχείρηση. Αυτή πιστεύω ότι πρέπει να είναι η αποστολή του επιμελητηρίου για να σταθεί δίπλα στην επιχείρηση σαν σύμβουλος, βοηθός και φίλος βελτιώνοντας την λειτουργία της και αναδεικνύοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Και αυτή μου τη σκέψη την αγκαλιάζει ολοκληρωτικά ο συνδυασμός "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό Για Όλους" με επικεφαλή τον Κώστα Κυριακίδη και με νοοτροπία και χαρακτήρα πάνω από πολιτικές γραμμές και χρώματα . Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ παρά να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε και εσείς.

Υπάτιος Ασμανίδης
Υπόψηφιος με τον συνδυασμό "Νέο Επιμελητήριο Ανοιχτό Για Όλους"

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011 16:45