Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:52

Η ΕΝΩΣΗ ζητα απο τους Δήμους της Δυτ. Μακεδονίας να λάβουν πρωτοβουλίες για το χαράτσι

enosiDEIΚυρίες και Κύριοι Δήμαρχοι:
Στις δύσκολες οικονομικά ημέρες, που ζούνε όλοι οι πολίτες της χώρας μας, μετά τους αντεργατικούς και αντιλαϊκούς νόμους, που ψηφίστηκαν από το κοινοβούλιο, με την ανεργία να καλπάζει στα ύψη, με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη, τους συνταξιούχους να μην μπορούν ούτε τα φάρμακά τους να αγοράσουν, τους άνεργους να μην έχουν τα ως προς το ζην,

σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που πραγματικά δεν μπορούν να επιβιώσουν τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας μας, ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα άδικο και δυσβάσταχτο ΧΑΡΑΤΣΙ, το «ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», στις πλάτες των συνανθρώπων μας μέσα από τα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Κυρίες και Κύριοι Δήμαρχοι:
Σχεδόν το σύνολο των συνδημοτών μας, με αυτή την απαράδεκτη, εισπρακτική πολιτική που πήρε η πρώην κυβέρνηση και συνεχίζει να την εφαρμόζει και η νυν, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει αυτό το ΧΑΡΑΤΣΙ.
Σε πολλά δε τιμολόγια της ΔΕΗ υπάρχουν πολλά λάθη όπως, (το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων και ο συντελεστής του ακινήτου), με αποτέλεσμα το ειδικό τέλος να είναι ακόμη μεγαλύτερο.
Η διακοπή της ηλεκτροδότησης σε πολλά άτομα που αδυνατούν να καταβάλλουν το ΧΑΡΑΤΣΙ , τους οδηγεί σε εξαθλίωση, θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ζωή τους, προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους, αντίκειτε στην αρχή του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, ασκεί ένα είδος ψυχολογικής βίας και απειλής, κάτι που δεν συνάδει με τα θεμελιώδη ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών.
Επειδή κυρίες και κύριοι Δήμαρχοι, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει διακοπή σε κανέναν συνδημότη μας – συνάνθρωπο μας που θέλει ΑΛΛΑ αδυνατεί να πληρώσει το ΑΓΑΘΟ που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα, δεδομένου δε ότι, η επιβολή του φόρου ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ παραβιάζει τόσο το σύνταγμα, όσο και τους όρους της σύμβασης που υπέγραψε η ΔΕΗ με τον κάθε καταναλωτή. το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» σας καλεί, να αναλάβετε την πρωτοβουλία, όπως έχουν κάνει πολλοί δήμοι σε όλη την χώρα μας, διαθέτοντας προσωπικό του δήμου, για την ενημέρωση των συνδημοτών μας, καθώς και νομική βοήθεια σε όποιον αδυνατεί να πληρώσει το ΧΑΡΑΤΣΙ.
Κοινοποίηση:
Δήμαρχο Δήμου Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο.

Δήμαρχο Δήμου Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο Ιωάννη.

Δήμαρχο Δήμου Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδη Μανώλη.

Δήμαρχο Δήμου Γρεβενών κ. Κουπτσίδη Δημοσθένη.
Δήμαρχο Δήμου Εορδαίας κ. Βρυζίδου Παρασκευή.

Δήμαρχο Δήμου Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδη Μάκη.

Δήμαρχο Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Κωνσταντόπουλο Βασίλειο.

Δήμαρχο Δήμου Βοϊου κ. Ορφανίδου Παναγιώτα.
Δήμαρχο Δήμου Ορεστίδος κ. Κεπαπτσόγλου Παναγιώτη.

Δήμαρχο Δήμου Νεστορίου κ. Γκοσλιόπουλο Χρήστο.

Δήμαρχο Δήμου Δεσκάτης κ. Μίγκο Νίκο.

Δήμαρχο Δήμου Πρεσπών κ. Τσέπα Βασίλειο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:55