Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 08:44

Δεκάδες επιχειρηματίες σε εκδήλωση του συνδυασμού '' Ολοι μαζί μπορούμε''

vavliarasebeΓ. Βαβλιάρας: ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε το μέλλον
Τεράστιο ενδιαφέρον και μεγάλη απήχηση στους επιχειρηματίες και στην κοινή γνώμη της περιοχής, είχε η εκδήλωση του Συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» που συμμετέχει στις εκλογές του ΕΒΕ

Κοζάνης στις 11 και 12 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση είχε κεντρικό ομιλητή και καλεσμένο τον κ. Χρήστο Μαλαβάκη, Ακαδημαϊκό Διευθυντή του Ομίλου ΙCBS. Ο κ. Μαλαβάκης έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν όλους μας αυτήν την περίοδο σχετικά με την οικονομική κρίση, τις αιτίες της και τις συνέπειές της στις μικρές αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» για τις εκλογές του ΕΒΕ Κοζάνης Γιώργος Βαβλιάρας ευχαρίστησε όλους όσους γέμισαν ασφυκτικά, το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2011 την αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου για να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Μαλαβάκη.
Ο κ. Βαβλιάρας και οι συνεργάτες του υποψήφιοι σύμβουλοι σε όλα τα Τμήματα του ΕΒΕ Κοζάνης επεξεργάζονται θέσεις και προτάσεις, ιδιαίτερα μετά από εισηγήσεις όπως εκείνη του κ. Μαλαβάκη, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του επιχειρηματικού κόσμου τα επόμενα χρόνια.
Τις επόμενες ημέρες με τις συγκεντρώσεις και τις πυκνές επαφές που θα έχει ο συνδυασμός με όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής, θα γίνουν κτήμα όλων οι καινοτόμες προτάσεις, οι φρέσκιες ιδέες αλλά και η εμπιστοσύνη των συναδέλφων – επιχειρηματιών στις ικανότητες των στελεχών του συνδυασμού.
Ο κ. Βαβλιάρας στο χαιρετισμό επίσης σημείωσε πως πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις ως επιχειρηματίες. Εκείνος που παράγει ή πουλάει αγαθά πρέπει να συνεργαστεί με εκείνον που πουλάει υπηρεσίες, πρέπει να βρούμε τρόπο να συγκρατήσουμε την μείωση της κατανάλωσης εδώ στην αγορά της περιοχής μας. Από τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης έως και για τα διαρκή αγαθά ή τα κεφαλαιουχικά , πρέπει να βρούμε μεθόδους και τρόπους να αγοράζονται εδώ. Αλλιώς χαθήκαμε. Οι ειδικοί έχουν να μας προτείνουν πολλά. Χρέος μας είναι να υλοποιήσουμε τα πιο ρεαλιστικά και τα πιο εφαρμόσιμα.
Επίσης εκείνο που έχουμε ως μία από τις πρώτες προτεραιότητες είναι θέση του ΕΒΕ Κοζάνης και όλων των επιμελητηρίων στα κέντρα αποφάσεων. Οι θεσμοί της Αυτοδιοίκησης θα διαχειριστούν κονδύλια για έργα, για τα οποία πρέπει να έχουμε λόγο για τις επιλογές που θα γίνουν. Τα επόμενα χρόνια τα λεφτά θα είναι λιγότερα, αλλά πρέπει να αποδώσουν περισσότερα από πριν.
Πρέπει να στηριχτεί με κάθε τρόπο η επένδυση των επιχειρήσεων.
Αλλά αυτή την θέση του ΕΒΕ στα Κέντρα λήψης αποφάσεων θα την οριοθετήσουμε μετά τις εκλογές και αν χρειαστεί θα συγκρουστούμε».
Ο κ Μαλαβάκης βαθύς γνώστης των αγορών αγαθών και χρήματος, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για το μέλλον, με την προϋπόθεση πως οι επιχειρηματίες της Ελλάδας, θα αναλάβουν δράση, θα ενώσουν δυνάμεις και θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, τόσο από δημόσιους πόρους όσο και από πιστωτικά ιδρύματα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2011 08:53