Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 11:07

Μήνυμα του Κ. Κυριακίδη προς τα μέλη του ΕΒΕ Κοζάνης

kyriakidisΗ εκλογική διαδικασία για τις Επιμελητηριακές Εκλογές έχει πλέον ολοκληρωθεί με την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων.
Η πρόταση του Συνδυασμού μας ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ έτσι όπως την οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και προτείναμε στους συναδέλφους μας, είναι η ξεκάθαρη επιλογή τους.


Εκ μέρους όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας, συγχαίρω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στη διαδικασία και ευχαριστώ από καρδιάς όλους,

όσους μας περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους.
Στις εκλογές της 11ης και 12ης Δεκεμβρίου οι βιοτέχνες, οι γουνοποιοί, οι έμποροι και οι επαγγελματίες έδωσαν ισχυρή εντολή για ριζικές αλλαγές στη λειτουργία του οργάνου εκπροσώπησής μας. Την εντολή που πήραμε θα την τιμήσουμε τηρώντας όλες τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Η υπόσχεσή μας για την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου Διοίκησης και Δράσης για το καλό όλου του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, θα γίνει πραγματικότητα.
Όλο το προηγούμενο διάστημα ήρθαμε σε επαφή με χιλιάδες συναδέλφους ακούγοντας προσεκτικά τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις προτάσεις τους. Δουλέψαμε σκληρά ως Συνδυασμός και καταθέσαμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που φάνηκε από το αποτέλεσμα ότι έγινε αποδεκτό από την μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών. Μείναμε μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, αντισταθήκαμε σε κάθε είδους πιέσεις και κρατήσαμε χαμηλούς προεκλογικούς τόνους.
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε και αυτό μας γεμίζει ευθύνες για την επόμενη μέρα, ένα αύριο εξαιρετικά δύσκολο και σκληρό.
Συγχαίρουμε τους άλλους δύο συνδυασμούς για τον αγώνα που έδωσαν. Ταυτόχρονα απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους για ένα μέτωπο ενιαίο ενάντια στα προβλήματα, μέσα από συνεργασίες και προγραμματικές συγκλίσεις, βασισμένες στην εντολή που έδωσε ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής μας. Για να δουλέψουμε ενωμένοι για το καλό των συναδέλφων μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για ένα ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Καλές Γιορτές και καλή δύναμη

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού
ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Κώστας Κυριακίδης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011 13:53