Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 10:34

Ομαλοποιείται η κατάσταση στην Εγνατία οδό

xioniaegnatiaΤο βράδυ της Πέμπτης διεκόπη λόγω πυκνής χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, από Κοζάνη προς Γρεβενά και Ήπειρο, ενώ πολλά αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν στον στον παρακαμπτήριο επαρχιακό δρόμο Κοίλων - Βατερού Κοζάνης, λόγω αναδίπλωσης νταλίκας.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού συνεχιζόταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί περίπου 500 άτομα, ενώ λόγω της ανάγκης για φιλοξενία δόθηκε εντολή ν' ανοίξουν σχολικά συγκρότηματα στην Κοζάνη για να διανυκτερεύσουν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί και επιβάτες. Ολα ξεκίνησαν απο το θανατηφόρο ατύχημα με νταλίκα στην Εγνατία οδο.  Επίσης συνέτεινε το γεγονός οτι αρκετοί οδηγοι δεν έφεραν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες με αποτέλεσμα τα οχηματά τους να ''μείνουν'' σε πολλά σημεία της οδού, Οι άσχημες καιρικές συνθήκες -επνεαν ανεμοι 7 μποφώρ- και η ολιγωρία  των αρμοδίων της εγνατιας οδου που έχουν στην ευθύνη τους το καθαρισμό της οδού δημιούργησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία για χίλιους και πλέον επιβάτες που χρειάστηκε να μείνου εγκλωβισμένοι ακόμη και οκτώ ώρες μεσα στα αυτοκινητά τους. Η επιχείρηση της πυροσβεστικής ειχε αίσιο τέλος και πολλοί ταξιδιώτες διανυκτέρευσαν στα ξενοδοχεία και τα σχολεια της πόλης που άνοιξαν γιαυτό το σκοπό. Η κατασταση αυτή την ώρα δείχνει να ομαλοποιείται αφου έχει ανοίξει η παρακαμπτήριος στο Βατερό και η κίνηση των Οχημάτων γίνεται, αλλά με δυσκολία.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 10:50