Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 10:14

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι καταγγέλουν γνωστό πολυκατάστημα

arvanitidΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ Σ/Μ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ...ΚΛΕΜΜΕΝΑ!
Σε κατάστημα της αλυσίδας Σ/Μ «Αρβανιτίδης»,

στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, έγινε ληστεία. Η επιχείρηση ζητάει από τους εργαζόμενους να πληρώσουν, για ακόμα μία φορά, τα χρήματα που κλάπηκαν σαν να είναι υπεύθυνοι γι' αυτό!!!
Το Π.Α.ΜΕ Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης έκανε παρέμβαση στην εταιρεία, η οποία αρνήθηκε πως έχει ζητήσει χρήματα από τους εργαζόμενους και μάλιστα δήλωσε πως τα χρήματα είναι ασφαλισμένα για ληστείες. Όμως παρ' όλ' αυτά στα καταστήματα οι υπεύθυνοι ζητούν από τους εργαζόμενους να δώσουν λεφτά (δηλ. τμήμα του μισθού τους) στην εταιρεία.
Είτε η εταιρεία λέει την αλήθεια και κάποιοι υπεύθυνοι κλέβουν στο όνομα της τους εργαζόμενους, είτε λέει ψέματα και με δική της εντολή ζητούνται τα χρήματα από τους εργαζόμενους. Σε κάθε περίπτωση έχουμε την επανάληψη της σύστασης εγκληματικής συμμορίας εκβιαστών που όπως και πέρυσι με τρομοκρατικά μέσα προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα απ' τους εργαζόμενους έμμεσα ή άμεσα απειλώντας τους με απόλυση. Για μας ένα είναι ξεκάθαρο:
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤ΄ΕΝΑ ΕΥΡΩ!!!
Την ίδια στιγμή που η εταιρεία ακόμα δεν έχει πληρώσει τον Νοέμβριο, που δεν δίνει ρεπό, που απολύει παλιούς, πλήρους απασχόλησης εργαζόμενους, έχει το θράσος να ζητάει από τους εργαζόμενους να πληρώσουν για να καλυφτούν τα χρήματα που κλάπηκαν ενοχοποιώντας τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει η επιχείρηση. Το έκανε και στο παρελθόν κι αυτό πρέπει να σταματήσει.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους όχι μόνο να μην υποκύψουν στις απειλές και να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ. Αλλά και να απαιτήσουν την άμεση αποπληρωμή των απλήρωτων δεδουλευμένων τους και του Δώρου Χριστουγέννων.
Να συσπειρωθούν στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων που συμμετέχει στο Π.Α.ΜΕ και να έρθουν σε επαφή με την Επιτροπή Αγώνα που έχει δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Συνάδελφοι-συναδέλφισσες δεν έχουμε άλλη επιλογή, η επίθεση γενικεύεται.
Η εταιρεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, όπως και όλοι οι μεγαλέμποροι – μεγαλοεργοδότες, την μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν και φοβούνται είναι η γλώσσα της ενότητας και του αγώνα των εργαζομένων.
Στην τρομοκρατία, τους εκβιασμούς και τις απειλές τους, στην ξεδιάντροπη ληστεία του κόπου μας μπορούμε να αντιπαρατάξουμε το δικό μας όπλο που είναι η δύναμη της ενότητας και η αποφασιστικότητα μας. Είμαστε οι πολλοί, έχουμε την δύναμη, μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.
Κοζάνη, 28.12.2011
Η Διοίκηση

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011 17:43