Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011 09:05

Πρωτοχρονιά με χιόνια στην Δυτική Μακεδονία

Τοxioniaprot βραδυνό χιόνι έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα σε όλη την δυτική Μακεδονία. δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην κίνηση τωxioniaprot2ν οχημάτων στην Εγνατία οδό ακόμη και στο επαρχιακό δίκτυο.

Οι δρόμοι προς τα χιονοδρομικά κέντρα γίνεται με αλυσίδες. Δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν ιδανικότερες καιρικές συνθήκες για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς για τους χιλιάδες επισκέπτες που έχουν κατακλύσει την δυτική Μακεδονία. Στην Κοζάνη Λίγα σύννεφα σήμερα το θερμόμετρο θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου μεασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

 

xioniaprot3xioniaprot1Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 1/1, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 0 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011 21:03