Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 12:02

Ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τα μέλη του ΕΒΕ Κοζάνης

evekozΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης (ΕΒΕ Κοζάνης) στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ένα μητρώο ηλεκτρονικών διευθύνσεων (e-mail) και κινητών τηλεφώνων των μελών του, καλεί τα μέλη του ..

να δηλώσουν το email και το κινητό τους τηλέφωνο στην ακόλουθη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2461034669 (κ. Κοκράνη Απόστολο) .
Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική βάση έχει ως σκοπό την άμεση ενημέρωση, με αποστολή email αλλά και μηνυμάτων στα κινητά, των μελών του ΕΒΕ Κοζάνης για τις τρέχουσες δράσεις, προγράμματα, εκδηλώσεις, εκθέσεις, εμπορικές αποστολές, δελτία τύπου, υπομνήματα προς αρμοδίους κλπ. που προωθεί το Επιμελητήριο.
Επισημαίνεται ότι στη παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τα μέλη μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους, καθώς και προτάσεις σχετικά με προώθηση ενεργειών που αφορούν την βελτίωση των συνθηκών άσκησης γενικά της επιχειρηματικής – επαγγελματικής δραστηριότητά τους

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 13:47