Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 14:01

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Φλώρινα και Καστοριά | Εξιχνίαση δύο ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στην Φλώρινα

elasΧθες τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν 42χρονο στη Φλώρινα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 42χρονο, διαπιστώθηκε ότι αυτός κηρύχτηκε ανυπότακτος εσωτερικού σε καιρό ειρήνης και βρέθηκαν στην κατοχή του...

ένας (1) σπόρος κάνναβης και τέσσερα (4) ναρκωτικά χάπια.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών, κάνναβη και σύνεργα χρήσης κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• εξήντα τρία (63) χάπια,
• ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 6,7 γραμμαρίων,
• ένας σπόρος κάνναβης,
• ένας τρίφτης κάνναβης και
• αυτοσχέδιο εργαλείο χρήσης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

narkwtika

Σύλληψη τριών ατόμων για μεταφορά ναρκωτικών στην Καστοριά.

 

Κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 7 κιλών και 769 γραμμαρίων

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-01-2012), στην Πτεριά - Καστοριάς αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς 47, 26 και 20 χρονών, για παράνομη μεταφορά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος και επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα μία βαλίτσα, η οποία περιείχε οχτώ (8) νάιλον συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά κατασχεθήκαν:
• κάνναβη, συνολικού βάρους 7 κιλών και 769 γραμμαρίων,
• ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και
• τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. 

 

Εξιχνίαση δύο ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες, που διαπράχθηκαν στη Λεβαία Φλώρινας, την 12-3-2011 σε βάρος μιας 71χρονης και την 20-3-2011 σε βάρος μιας 82χρονης.
Συγκεκριμένα, ύστερα από επισταμένη αστυνομική έρευνα και από τη σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τεσσάρων ατόμων 22, 22, 21 και 18 χρονών, γιατί φέρονται ότι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν στα σπίτια των ηλικιωμένων γυναικών και με τη χρήση βίας τις ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά κ.α.

Ο κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστεία από κοινού και κατά συρροή, από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 14:20