Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 13:35

Η νέα διοίκηση του Σωματείου «Σπάρτακος»

spartakosΣυγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, καθώς και η εκτελεστική του επιτροπή, μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη της κεντρικής διοίκησης και των οργάνων του Σωματείου.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Πρόεδρος: Αδαμίδης Γιώργος
Γεν. Γραμματέας: Μάστορας Αθανάσιος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βατάλης Άρης
Ταμίας: Τσιβελεϊδης Θεόδωρος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Τσακυράκης Ιωάννης
Οργανωτικός Γραμματέας: Καραμπίκας Θεοφάνης
Β΄ Αντιπρόεδρος: Ντάμπης Βασίλειος
Αναπληρωτής Ταμίας: Μωυσιάδης Παύλος
Εκτελεστικός Σύμβουλος Ορυχείων: Μόσχου Μόσχος
Εκτελεστικός Σύμβουλος Σταθμών Παραγωγής: Καζαντσίδης Κωνσταντίνος
Έφορος: Προσκυνητόπουλος Αναστάσιος
Υπεύθυνος Πολιτιστικών: Παλάσκας Νικόλαος
Υπεύθυνος Τύπου: Μουρατίδης Παύλος

Εκκρεμεί η πλήρωση των θέσεων του Α' Αντιπροέδρου και Υπευθύνου θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέσεις που θα καλυφθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εν λόγω θέσεις προτάθηκαν στην παράταξη της Αγωνιστικής Συνεργασίας, όμως δεν έγιναν αποδεκτές.
Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο θα ορισθούν οι επιτροπές ειδικοτήτων και τα υπόλοιπα όργανα του Σωματείου, ενώ άμεσα θα γίνει και η συγκρότηση των Σωματειακών Παραρτημάτων.
Το Προεδρείο και τα μέλη του σωματείου συνεχίζουν την μακροχρόνια προσπάθεια για την προάσπιση και την προαγωγή των συμφερόντων των εργαζόμενων, της Επιχείρησης και της τοπικής κοινωνίας.
Με ανανεωμένη την εντολή από τους εργαζόμενους που εμπιστεύονται και βασίζονται στο συνδικάτο, μπορούμε και θα πετύχουμε περισσότερα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 13:36