Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 12:59

ΚΟΖΑΝΗ: 'Εχασε το δακτυλό του σε ατύχημα εργαζόμενος της ΔΕΗ

dei-teniodr''Την έλλειψη προσωπικού, τα πλημμελή μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, και την εντατικοποίηση της εργασίας με τις  πρόχειρες συντηρήσεις, ειναι οι αιτίες για τα εργατικά ατυχήματα στα ορυχεία'', επισημαίνει σε ανακοινωσή του

το σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
''Αυτή τη φορά ο συνάδελφος από το Νότιο Πεδίο έχασε ένα δάχτυλό του. Την επόμενη φορά κάποιος θα χάσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ τη ζωή του. Τόσο στα αψήφιστα παίρνουν στη ΔΕΗ τις ζωές των ανθρώπων; Οι ευθύνες που τους βαραίνουν είναι τεράστιες και καλούνται να τις αναλάβουν.
Για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ «ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. ΤΙΠΟΤΑ».
► Η έλλειψη προσωπικού
► Η έλλειψη μέτρων ασφαλείας
► Η έλλειψη μηχανισμών ελέγχου από την πολιτεία, αφού στην ουσία δεν υφίσταται Επιθεώρηση Μεταλλείων, ρημάζουν την επιχείρηση και ξεκληρίζουν οικογένειες.
Καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία και απαιτούμε άμεση παρέμβαση προς την κατεύθυνση επίλυσης των ζωτικών προβλημάτων. Ευχόμαστε περαστικά στον άτυχο συνάδελφο και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να ΜΗΝ ενδίδουν στις εργασιακές ανάγκες υπό συνθήκες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους''.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012 13:31