Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 15:43

ΕΒΕ Κοζάνης: βράβευση στους 6 επιτυχημένους «βετεράνους» επιχειρηματίες της περιοχής

DSC_4110Στην εκδήλωση κοπής της ετήσιας βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου π.ε. Κοζάνης (ΕΒΕ) με την ευκαιρία του νέου χρόνου, η νέα Διοίκηση του ΕΒΕ αποσκοπώντας στην ανάδειξη των σύγχρονων αξιών της επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλουν όλες οι Διοικήσεις του ΕΒΕ για να φέρουν την...

επιχειρηματικότητα κοντά στους νέους ανθρώπους και να την υποδείξουν σε θετική επιλογή για τη ζωή και τη σταδιοδρομία τους, βράβευσε 6 «βετεράνους» επιχειρηματίες της περιοχής.
Οι επιχειρηματίες αυτοί που με έδρα τον τόπο τους τόλμησαν να κάνουν την αρχή, να μετατρέψουν το όραμα τους σε ιδέες, τις ικανότητές τους σε αξίες είναι οι κ.κ. Μπουμπόναρης Ιωάννης και Νικόλαος Λιμνίδης από την Κοζάνη, Φίλιππος Μουρατίδης και Σταύρος Κουρτίδης από Πτολεμαίδα, Ευάγγελος Ρετζέπης από Σιάτιστα και Θεόδωρος Ζήκος από Κορυφή Βοίου.
Όλοι τους αξίζει να σημειωθεί ότι έθεσαν βασική προτεραιότητα της ζωής τους τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία εισοδήματος για τους εργαζομένους τους, την παραγωγή πλούτου για την τοπική οικονομία και τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.
DSC_4123Επιτυχημένοι και αναγνωρισμένοι από την τοπική κοινωνία κρίθηκαν άξιοι να λάβουν το συμβολικό βραβείο που τους απένειμε το ΕΒΕ, στέλνοντας συνάμα το μήνυμα ότι από τον ιδιωτικό τομέα, με πολλή δουλειά και προσπάθεια μπορεί να στηριχθεί η ανάπτυξη και η απασχόληση, ιδιαίτερα σε μια χρονιά, όπως το 2012, που αποτελεί χρονιά δύσκολη για την πατρίδα και όλους τους Έλληνες.

DSC_4031Για το επαγγελματικό τους ξεκίνημα, από την εφηβική τους ακόμα ηλικία και την επιχειρηματική τους εξέλιξη στην πορεία του χρόνου και μέχρι σήμερα, ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα σύντομα βιογραφικά σημειώματα των Βραβευθέντων από τα μέλη της Διοίκησης στην κατάμεστη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, όπου προηγήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΕΒΕ, σε μια πραγματικά λιτή εκδήλωση -λόγω της πραγματικά πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει με ιδιαίτερη σκληρότητα η επιχειρηματική κοινότητα-, παρουσία δεκάδων μελών του, αλλά και των εκπροσώπων της Κυβέρνησης και της Πολιτείας. Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, οι βουλευτές κ.κ. Γιάννης Βλατής και Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης, ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Κωνσταντόπουλος, πρόεδροι και εκπρόσωποι άλλων επιμελητηρίων της χώρας, καθώς και άλλων Φορέων, κ.α.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Κυριακίδης κάλεσε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις σε συστράτευση, ώστε να δοθεί τέλος «στον κατήφορο της απραξίας και της αδιαφορίας που δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 15:50