Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 10:26

Η Χιονόπτωση συνεχίζεται, κανονικά η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, με προβλήματα και αλυσίδες σε όλο το δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας

xioniaprot1Εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ωςxionia_dromos_2 εξής: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο,

διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό διεξάγεται κανονικά.
Εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, με την οποία απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων, με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας του τμήματος της Εθνική οδού Γρεβενών – Τρικάλων από το 1ο χλμ έως το 38ο χλμ. (όρια Νομού Τρικάλων).
Από το 45ο μέχρι το 50ο χλμ. περίπου της Επ. Οδού Γρεβενών - Σαμαρίνας, λόγω των ισχυρών ανέμων και της χιονοθύελλας (ανεμοσούρια), αλλά και επειδή το ύψος χιονιού είναι μεταξύ 3 και 4 μέτρων, η κυκλοφορία διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσχέρεια.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στα κάτωθι οδικά τμήματα:
• Στην Επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ.
• Στην Επαρχιακή οδό Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου) από το 40ο χλμ. έως το 50ο χλμ.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού διεξάγεται κανονικά, ενώ τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, τόσο στο Εθνικό όσο και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία οδό διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 20ο χλμ. έως το 30ο χλμ..
Η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 10:35