Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 14:46

Ερώτηση του Γ. Κασαπίδη για τις κακοτεχνίες της Εγνατίας

DSC_0224_1Το θέμα των κακοτεχνιών στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα Πτολεμαΐδα-Αμύνταιο-Φλώρινα, επανάφερε ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης με ερώτηση προς τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γ. Μαγκριώτη.

Η υπόθεση ανακινήθηκε με αφορμή τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Υφυπουργός και ο Πρόεδρος της Εγνατίας ενημέρωσαν τα μέλη της Επιτροπής για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του δρόμου Φλώρινα-Νίκη μήκους 14,5 χλμ.

 

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε και η ανάθεση μελέτης στην Εγνατία για βελτιωτικές παρεμβάσεις και αποκατάσταση κακοτεχνιών στους δρόμους Πτολεμαΐδα-Αμύνταιο και Βεύη-Φλώρινα αντίστοιχα.

Ο κ. Κασαπίδης, αφού επεσήμανε την ύπαρξη επικίνδυνων κακοτεχνιών σε όλο το μήκος του συγκεκριμένου κάθετου άξονα (Κοζάνη-Φλώρινα-Νίκη), ζήτησε από τον Υφυπουργό την αναζήτηση των αιτιών και των υπευθύνων, τον καταλογισμό των ευθυνών και την επιβολή των προβλεπόμενων από το νόμο κυρώσεων.
Επιπλέον πρότεινε και τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου για την καλύτερη θωράκιση της πολιτείας από τέτοιου είδους φαινόμενα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 14:49