Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 11:22

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ''ΣΠΙΝΑΡΗ'' , καταγγέλουν τον Κουτρουμάνη για οφειλές ασφαλιστικών ταμείων στην κλινική

anergiaΟι εργαζόμενοι το νοσηλευτικό προσωπικό στο θεραπευτήριο ΣΠΙΝΑΡΗ με επιστολή τους στον υπουργό κ. Γ. Κουτρουμάνη καταγγέλουν οτι ειναι απλήρωτοι επί μήνες αφου στο Θεραπευτήριο οφείλονται χρήματα απο τα σφαλιστικά ταμεία τα οποιά δεν έχουν αποδοθεί. Σημειώνουν μάλιστα οτι εάν συνεχιστεί αυτή η τακτική υπάρχει σοβαρός κίνδυνος...

μια υγειής επιχείρηση μα δεκάδες εργαζόμενους να οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο και στο κλεισιμό της. Η επιστολή ειναι η παρακάτω:

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ: YΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΘΕΜΑ: ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.....
Το Σωματείο Εργαζομένων στο Θεραπευτήριο «ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΠΙΝΑΡΗ Α.Ε.», καταγγέλλει την ακολουθούμενη πολιτική στοχοποίησης και φτωχοποίησης του εργατικού δυναμικού της χώρας, που δημιουργεί εστίες «εργασιακής ζούγκλας» σε όλο το φάσμα του ιδιωτικού τομέα. Η κατάσταση στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου είναι πλέον τραγική.

Η συνεχής αναβολή στην καταβολή των οφειλομένων των ασφαλιστικών ταμείων προς την κλινική έχει προκαλέσει την οικονομική αδυναμία της κλινικής τόσο ως προς την καταβολή των μισθών μας, με αποτέλεσμα τους τελευταίους τρεις μήνες να παραμένουμε απλήρωτοι, όσο και ως προς την ικανοποίηση των λειτουργικών της δαπανών.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αναλγησία του ελληνικού δημοσίου, που παραλείποντας την εκπλήρωση των υποχρεώσεων του οδηγεί μια υγιή επιχείρηση σε κλείσιμο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την πλήρη αδιαφορία των ασφαλιστικών ταμείων ως προς την εκπλήρωση των οικονομικών τους υποχρεώσεων προς την επιχείρηση, στην οποία επί πολλά έτη απασχολούμαστε. Ξεχνώντας ότι επί πολλά έτη η συγκεκριμένη κλινική παρέχει σημαντικές υπηρεσίες προς τους ασθενείς και δίνει εργασία σε εκατοντάδες εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής μας.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ εργαζόμενοι, στους οποίους έχει ανατεθεί η φροντίδα ανθρώπων με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα να μην είναι σε θέση να θρέψουν τις ίδιες τις οικογένειές τους. Το «κοινωνικό όραμα» της Υγείας, όχι απλά ξεθωριάζει αλλά εξελίσσεται σε έναν εφιάλτη δίχως προηγούμενο για προς εργαζόμενους-λειτουργούς προς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση εξόφληση των χρεών των ασφαλιστικών ταμείων προς την ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΠΙΝΑΡΗ Α.Ε. καθώς και την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι το Σωματείο θα βρεθεί απέναντι σε κάθε έναν που επιβουλεύεται τη συνέχιση λειτουργίας της ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΠΙΝΑΡΗ Α.Ε. και θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο και με ένδικα μέσα αν χρειαστεί για την υπεράσπιση του δικαιώματος προς εργασία.

Το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΟΥ ΑΡΤΕΜΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 11:38