Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 13:27

Κοζάνη: Συλλήψεις για κλοπή – Φλώρινα: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

elasΣυνελήφθησαν χθες το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο άνδρες 39 και 31 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι δύο συλληφθέντες χρησιμοποιώντας αιχμηρά αντικείμενα παραβίασαν Δ.Χ.Ε. όχημα, και αφαίρεσαν μικρό...

χρηματικό ποσό. Οι φερόμενοι ως δράστες, αφού αναζητήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο Ι.Χ.Ε. στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το χρηματικό ποσό των 22 ευρώ και διάφορα σύνεργα κλοπής (κατσαβίδια, σφυρί, κ.α.). Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Παράλληλα χθες τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνέλαβαν στην Εθνική Οδό Νίκης – Φλώρινας, δύο άντρες 39 και 28 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έρευνες που έγιναν στους συλληφθέντες, στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που επέβαιναν και στα σπίτια τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 11,2 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 13:33