Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 13:49

Στην Αθήνα το ΕΒΕ Κοζάνης για την μείωση της τιμής του πετρελαίου

eveΜετά την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης, που σε συνεργασία και με τα άλλα Επιμελητήρια της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έθεσε σε προτεραιότητα το θέμα της άμεσης λήψης μέτρων εκ μέρους της Κυβέρνησης για μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, αλλά και της τιμής ηλεκτροδότησης στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της περιοχής μας που επιβαρύνονται δυσβάστακτα από τον...

παρατεταμένο και βαρύ χειμώνα, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κοσμίδη και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Νικόλαο Σαρρή θα έχουν συνάντηση στην Αθήνα, την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 και ώρα 14:00, με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου, στο γραφείο του Υφυπουργού, για να του ζητήσουν άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος και ειδικότερα:

- ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
- ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΚΙΝΗΣΗΣ
- ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 50% ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, καθώς και των άλλων Επιμελητηρίων της Περιφέρειας που θα συμμετέχουν στην συνάντηση θα επιδώσει στον Υφυπουργό σχετικό Υπόμνημα με τις υπογραφές περισσότερων από 40 Φορέων και Οργανισμών της Π.Ε Κοζάνης, συμπεριλαμβανομένων και Εμπορικών Συλλόγων και Επαγγελματο-βιοτεχνικών Σωματείων, που συντάσσονται στο πλευρό του Επιμελητηρίου και δηλώνουν τη συμπαράσταση και την απόλυτη συμφωνία τους με τα παραπάνω διατυπωμένα αιτήματα.

Επισημαίνεται ακόμα ότι με την ευκαιρία της μετάβασης των εκπροσώπων της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Π.Ε Κοζάνης στην Αθήνα, έχει προγραμματισθεί να επισκεφθούν και τη νέα Διοικήτρια του ΟΑΕΕ κ. Γεωργία Κωτίδου, με την οποία επίμονα ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής ζήτησαν συνάντηση, προκειμένου να ζητήσουν άμεση προώθηση μέτρων που θα συμβάλλουν σε βελτίωση των σχέσεων του Οργανισμού με τους ασφαλισμένους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 13:53