Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 14:38

Δήμος Βοΐου: Νέος χώρος εναπόθεσης αδρανών και ογκωδών υλικών

voio_mpazaΣε λειτουργία τέθηκε τις τελευταίες ημέρες από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βοΐου, ο χώρος εναπόθεσης ογκωδών και αδρανών υλικών, όπου πλέον θα πετάγονται μπάζα και λοιπά υλικά, όπως κρεβάτια, ντουλάπες, κουζίνες κ.α., μετά από συνεννόηση που θα γίνεται με το Δήμο.

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στην περιοχή «Καλδάρι» της δημοτικής ενότητας Ασκίου και είναι αδειοδοτημένος από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, τηρώντας τις περιβαλλοντικές προϋποθέσεις, ενώ εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει ο τομέας πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Βοΐου, προκειμένου να μην υπάρχει ανεξέλεγκτη εναπόθεση μπαζών, αδρανών υλικών αλλά και απορριμμάτων σε σημεία που δεν προβλέπεται.

Ο Δήμος Βοΐου καλεί τους πολίτες να συνεργαστούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να προστατευτεί η περιοχή και να μη συνεχιστεί η ανεξέλεγκτη εναπόθεση αδρανών και ογκωδών υλικών. Όσοι έχουν τέτοια υλικά και επιθυμούν να τα πετάξουν στο νέο οριοθετημένο χώρο, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των δημοτικών ενοτήτων, προκειμένου να τα μεταφέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 14:41