Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 13:29

Παραχώρηση της Μαθητικής Εστίας Πενταλόφου στο Δήμο Βοΐου

PENTALOFOS-_MATHITI_ESTIA2Το πρωτόκολλο παράδοσης- παραλαβής της Μαθητικής Εστίας Πενταλόφου, υπέγραψαν την Τρίτη 13 Μαρτίου ο Δήμος Βοϊου και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, οριστικοποιώντας έτσι και τυπικά την μεταφορά της συγκεκριμένης αρμοδιότητας στο Δήμο.

Την υπογραφή του πρωτοκόλλου έκαναν από πλευράς του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ η Διευθύντρια Τεχνικών Έργων, Περσεφόνη Καρβέλη και οι Πολιτικοί Μηχανικοί Κωνσταντίνος Παπάντος και Παναγιώτης Αλεξανδρής, ενώ από πλευράς Δήμου Βοΐου, η Δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου και ο δημοτικός σύμβουλος, Αριστείδης Κολίτσας.

Ο Δήμος έχει πλέον την ευθύνη διαχείρισης και του κτιρίου, τα έργα που υλοποιούνται όμως και δεν έχουν ολοκληρωθεί συνεχίζουν να ανήκουν στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, μέχρι περάτωσης και οριστικής παραλαβής τους.

Η Δήμαρχος Βοΐου, ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης, Παύλο, για την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου της Μαθητικής Εστίας, το οποίο ανήκει στη Μητρόπολη και είχε παραχωρηθεί μέχρι πρότινος στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 13:33